Winkel
Toont alle 98 resultaten
-
2 appelen & 2 peren met veenbessen
-
Aspergesoep (1 l )
-
Balletjes in tomatensaus
-
Champignonsaus
-
Druivensaus
-
Duif panklaar
-
Eendenborstfilet
-
Eendenbout
-
Everzwijnfilet
-
Everzwijngebraad
-
Everzwijnstoofvlees
-
Fazantenborstfilet enkel
-
Fazantenhaan
-
Fazantenhen
-
Foie gras eend bereid 250gr.
-
Foie gras eend bereid 450 gr
-
Foie gras eend toast 200 gr.
-
Foie gras gans bereid
-
Fondue
-
Frans Haantje
-
Geheel konijn in stukken
-
Gemengd gehakt rund/varken
-
Gourmet
-
Grand-veneursaus
-
Hazenrug ontvliesd diepvries
-
Hazenrug ontvliesd vers
-
Hazenrugfilet diepvries
-
Hindefilet pur
-
Hindegebraad
-
Hinderugfilet
-
Hindestoofvlees
-
Iberico kroon
-
Jagersaus
-
Kabeljauwhaasje met preisaus ( 2 stuks per persoon)
-
Kalkoen (2,5/3,5 kg)
-
Kalkoen (3,5/4,5 kg)
-
Kalkoen (5/6 kg)
-
Kalkoen (8/10 kg)
-
Kalkoenborstfilet
-
Kalkoenbovenbout met been
-
Kalkoenfilet gebakken met saus
-
Kalkoenrollade ( met spek en netje)
-
Kalkoenstoofvlees bereid
-
Kalkoenstoofvlees rauw
-
Kip curry
-
Kip zoetzuur
-
Kippenfilet in champignonsaus ( per halve filet)
-
Kippenfilet in pepersaus ( per halve filet)
-
Kippengehakt
-
Konijnenbout
-
Konijnenrug
-
Kwartel met blad en spek
-
Kwartel opgevuld
-
Kwartel uitgebeend
-
Kwartel zonder blad en spek
-
Lamsfilet vers
-
Lamskroon vers
-
Mechelse koekoek
-
Moederdier
-
Natuursaus
-
Opgevulde kalkoen 3 kg/4 kg
-
Opgevulde kalkoenrollade met appel en veenbessen
-
Opgevulde kalkoenrollade met noot, sinaas en cognac
-
Opgevulde kalkoenrollade met truffel en cognac
-
Parelhoen met blad en spek
-
Parelhoenborstfilet enkel
-
Parelhoenbout
-
Parelhoenfilet bereid ( 2 halve filets per persoon)
-
Pasta scampi
-
Pepersaus
-
Piepkuiken
-
Portosaus
-
Poulet de Landes
-
Runderentrecôte Iers gesneden
-
Rundsentrecôte Iers geheel
-
Rundsfilet pur Iers geheel
-
Rundsfilet pur Iers gesneden
-
Scampi in kreeftensaus ( per persoon)
-
Spaghettisaus
-
Stoofpot van hinde
-
Tikka masala
-
Tomatensoep met balletjes ( 1 l)
-
Tong in madeirasaus
-
Varkenshaasje
-
Varkenshaasje gebakken met saus
-
Varkenswangen
-
Varkenswangen met peer
-
Veenbessensaus (250 ml)
-
Verse friet voorgebakken (1 kg)
-
Verse garnaalbolletjes (+/- 250 gr.)
-
Verse garnaalkroketten ( 4 stuks)
-
Verse gratin (1 pers.)
-
Verse kaasbolletjes (+/- 250 gr.)
-
Verse kaaskroketten ( 4 stuks)
-
Verse kroketten (per 10 stuks)
-
Verse puree ( 2 pers.)
-
Vispannetje ( per persoon)
-
Vol-au-vent